Incident Response Training (IRT)
Omdat veiligheid in een goede cursus zit

ONS BEDRIJF

Incident Respons Trainingen is al sinds 2001 een bedrijf onder de leiding van … Mij!
Mijn naam is Johan Audiffred en ik ben zowel uw Instructeur als uw aanspreekpunt.

Het geven van veiligheidstrainingen is mijn passie sinds ik de kans aangeboden kreeg om de lessen van mijn EHBO vereniging te mogen verzorgen. Sindsdien leef ik mijn droom elke dag en zou het voor geen goud anders willen.
Een ZZP’er zijn geeft mij het voordeel mijn eigen werkwijze te volgen en te blijven ontwikkelen. Door het volgen van scenario trainingen, opfris cursussen en de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen de BHV wereld zorg ik ervoor dat elke training een nieuw of ander aspect heeft.
Zo ben ik één van de weinigen in Nederland met de ATTACK, een digitaal blustrainingssysteem dat de mogelijkheid biedt een brand te simuleren op een binnen locatie.
Kwaliteit en veiligheid zijn erg belangrijk voor mij en dit schijnt door in mijn manier van les geven daar ik elke training actief en uitdagend hou om het net zo leuk voor de cursist te maken als dat het voor mij is… en stiekem ook om de reactie te zien.

IRT beschikt over verschillende training systemen om uw ervaring zo realistisch mogelijk te maken. Apart of in combinatie met elkaar kunnen wij verschillende scenario’s in scene zetten die mogelijk bij u in het bedrijf zouden kunnen voorvallen.
De onderstaande training systemen zijn in combinatie mogelijk en worden standaard in elke BHV Herhaling opgenomen als onderdeel van het programma.


ATTACK- Digitaal Brandweer Training
De ATTACK is een digitaal blustraining-systeem dat op binnen locaties ingezet kan worden om een realistische brand te simuleren. Dit is vooral handig wegens de weersomstandigheden maar voornamelijk om in kleine en moeilijk bereikbare plekken hetzelfde effect als een echte brand te kunnen realiseren.
Met de ATTACK heeft u de mogelijkheid met zowel een laser brandblusser te blussen als met de brandhaspel op uw locatie.
De moeilijkheidsgraad kan op afstand bestuurd worden en bij de juiste uitvoering van het blussen zal de gesimuleerde brandhaard op de ATTACK afnemen.

Misty- Elektronische Blind Masker
De Misty bestaat uit een 2 tal gekoppelde brillen uitgerust met een batterij. Deze krijgt u om en de instructeur kan op afstand uw zicht hiermee beïnvloeden. Afhankelijk van de training of scenario zal de instructeur uw zicht laten afnemen of volledig belemmeren.
Met deze toevoeging ervaart u wat er met uw zicht gebeurt zodra er rook ontstaat.

VICO- Rook Generator
De VICO is een rook generator die binnen 30 seconden rook creëert als toevoeging op uw training of ontruimings oefening. De VICO is op afstand te besturen om op het juiste moment de rook te laten toenemen of afnemen. Tevens is de VICO te koppelen aan de Attack zodat deze bij een blussing extra rook genereerd net als in het echt.FireWare Fusion- Geluidsbox
De Fusion is een waterdichte geluidsbox met 42 verschillende geluiden waaronder incidenten, brand en het geluid van mensen. De instructeur kan op afstand besturen wanneer en welk geluid afspeelt om de ervaring van uw BHV’ers niet alleen realistisch maar ook onverwachts te maken. 

AMBU- Reanimatie Pop
De AMBU is een halve of hele pop op ware grootte van een mens waar u de reanimatie op uitvoert. De AMBU is gekoppeld aan een laptop met software die eventueel aangesloten kan worden op een scherm/beamer om u digitale feedback over uw reanimatie te geven naast dat van de instructeur. Op de monitor die verschijnt kunt u zien hoe diep uw borst compressies zijn, of u genoeg adem in de longen blaast en hoe snel de overschakeling van borstcompressie naar beademen is.Training AED
Een Training AED is precies wat het zegt. Een AED met een training programma software ingebouwd waarmee u leert met de AED om te gaan.
Wij hebben meerdere merken tot onze beschikking om zoveel mogelijk op uw apparatuur af te stemmen.